Ruskaretkelle Livohkaan!

9.10.2019

Yhdistys JHL 36 tarjoaa mahdollisuuden osallistua ruskaretkelle syksyllä 2020.

Hyvät ay-toverit,

36:n ruskaretki Livohkaan oli onnistunut. Meitä suosivat monet asiat, kuten hyvät ilmat. Livohkassa kaikki oli aivan erinomaisesti. Majoitustilat, ruoka ja henkilökunta ylittivät kaikki odotukset.

Suunnittelemme ruskaretkeä myös vuodelle 2020. Livohkaan on tehty varaus 12.-19.9.2020 ja olemme jo saaneet varsin mukavan määrän alustavia ilmoittautumisia. Mukaan kuitenkin mahtuu vielä, ja toivotammekin myös muiden yhdistysten väen perheineen ja ystävineen tervetulleiksi.

Vapaana on vielä 6-8 hengen saunallisia mökkejä sekä 4 hengen punaisia mökkejä. Tämän vuoden jäsenhinnaston mukaan isot mökit maksavat 510 euroa/vko ja 4 hengen mökit 385 euroa/vko. Matkakustannukset ovat 150-200 euroa/hlö. Yhdistykset voivat myös miettiä, tukevatko jäsentensä matkoja, em. hinnat siis puhtaita omakustannushintoja. Matkahintaan kuuluvat kaikki bussimatkat sekä kahden retken opastukset.

Alustavat ilmoittautumiset ak:lle sähköpostitse.

Välitettähän tietoa yhdistystenne jäsenille.

Terveisin

Vesa