Opiskelijajäsenet

"Ei oo häpee olla nopee"

Nopeus on valttia liittymisissäkin ja otsikon motto onkin JHL:n opiskelijoiden tunnuslause.

JHL:n opiskelijajäseneksi voit liittyä, jos opiskelet seuraaville aloille valmistavissa oppilaitoksissa ja valmistumisen jälkeen työnantajasi voi olla

• kunta tai kuntayhtymä
  • seurakunta
  • valtio tai kunnan, kuntayhtymän, srk:n tai valtion liikelaitos tai yhtiö
  • julkiselle sektorille palveluja tuottava yritys tai yhteisö.

Mikäli vielä emmit, muista, että JHL antaa turvaa ja etua myös opiskelijajäsenilleen

• vääntämällä puolestasi työnantajapuolen kanssa työehtosopimuksia sopimalla mitä maksetaan, millaisinä aikoina työtä tehdään, mitä maksetaan sairauslomasta jne.
  • neuvottelemalla puolestasi palkka- ja muut työehdot
  • neuvottelemalla työttömyysturvasi
  • tarjoamalla monenlaista apua koulutuksen ja työelämän haasteisiin neuvonnalla, koulutuksella ja toiminnalla
  • antamalla etuja, etuja ja etuja!

Siis älä häpeä - ole nopea ja tutustu JHL:n opiskelijoille tarjoamiin etuihin tarkemmin JHL:n sivuilla.